Hoppning
31 augusti 2016 07:48

Bonn ny hemvist för Henrik

Efter 12 år hos Stall Beerbaum är nu Henrik von Eckermann sin egen. Direkt efter OS flyttade han verksamheten till Bonn.

Bonn ny hemvist för Henrik
Von Eckermann Sport Stables är namnet på Henrik von Eckermanns nya verksamhet, som självklart har en Facebooksida.

Det var tidigare i år som Henrik berättade att han ansåg att det nu var dags för att försöka stå på egna ben, efter att under många år varit en framgångsrik medspelare i Stall Beerbaum. Den nya verksamheten byggs upp i ett eget stall på Karl Schneiders gård.

Här hoppas Henrik hitta hästägare som är intresserade av att arbeta tillsammans med honom för att även i fortsättningen nå toppresultat. Med till det nya stallet flyttar också OS-hästen Yajamila, som ägs av Karoline och Johanne Goldberg. Även Catover finns kvar hos Henrik, som är mycket tacksam för alla år i Riesenbeck hos Ludger Beerbaum.

– Allt jag har uppnått så här långt är tack vare Ludger och de möjligheter jag har fått av honom, förklarar Henrik för World of Showjumping.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 99 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden