Hoppning
29 september 2016 17:11

Peder och All In hyllas på Flyinge

Peder Fredricson har hyllats flera gånger om, men nu ska även H&M All In få höra svenskarnas jubel på nära håll. På söndag hyllas ekipaget vid deras ”efter silvret-comeback” och vi ringde upp Anna Nyström, marknadsansvarig på Flyinge, för att höra mer.

Peder och All In hyllas på Flyinge
Silverekipaget möter publikens jubel på söndag.

Hejhej Anna! På söndag efter Volkswagen GP på Flyinge är det hyllningsdags. Hur kommer det sig att det blir ännu en hyllning efter Kungsan, vaktparaden och allt annat?
– Det här är ju faktiskt All In:s första start sedan OS-silvret. Peder har blivit hyllad flera gånger, men nu får All In också vara med och sola sig i silverglansen. Man får ju inte glömma att All In faktiskt var den bästa hästen på hela OS.

Tror du att publiken är på att hylla Peder en gång till också?
– Absolut, de flesta tycker nog garanterat att han är värd en hyllning till.  

Hur ska det gå till? Blir det en enda stor dab i Stora ridhuset?
– Exakt hur det ska till vet vi inte än, men Peder är i alla fall informerad och blev glad över planerna. Kanske han kan lära oss mer om daben och hur den ska göras..?

Hur lyckades ni förresten få Peder att göra nypremiären på svensk mark hos er och dessutom ha med sig självaste silverhästen? Fick ni tjata länge?
– Vi tjatade inte alls, plötsligt var han bara anmäld. Det var en fredagskväll och det blev en riktig sms-kedja bland oss i organisationen med en print screen på att han var anmäld. Med Peder, många spännande klasser och auktionen på lördagskvällen är det en säker gissning att det här blir en av de bättre helgerna på Flyinge.

Anna Nyström. Foto: Flyinge AB

 

Hyllningen tar vid efter Grand Prix-klassen som börjar 14.30 på söndag. Fri entré helgen lång.

Läs mer om hur Peder har laddat om med All In efter silvret (PLUS).

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 99 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden