Hoppning
29 januari 2017 10:00

Följ Douglas Lindelöw i Zürich

I Zürich, Schweiz, dag rids den elfte omgången av hoppningens världscup. På plats att rida för de svenska färgerna finns Douglas Lindelöw. Här hittar du all fakta och länkar du behöver för att följa ritten.

Följ Douglas Lindelöw i Zürich
Dags för Douglas Lindelöw och Zacramento att visa vad de går för i Zürich

10:30 börjar dagens första klass i Zürich. Det är en 1,45 och där rider Douglas Caville (sto f 2006 e Cartogran-Mr Blue uppf Gestuet Lewitz äg Arvidssons I Fjärås AB) som han haft placeringar både i 1,45 och 1,50 med under meetinget. 

14:30 är det dags för själva världscupklassen som rids över hinder på 1,60. Douglas har precis som vid tidigare omgångar av världscupen denna säsong valt att rida Zacramento (SWB, val, f 2005 e Cardento-Cortus, uppf Björn Mattsson). Ekipaget går ut med startnummer 16 av 39 ryttare. Startlista.

Douglas och Zacramento har under meetinget i Zürich ännu så länge en placering i 1,45. 

Ridsport har skrivit om Zacramentos lite annorlunda härstamning. Mamma Madam Butterfly är ponnykorsning och ridskolehäst. Läs vårt reportage om henne här.

Världscupen direktsänds i SVT Play med start 14:20. Länk.

SVT1 visar sedan ett sammandrag från dagen med start 17:00.

I ställningen för världscupen är Douglas näst bästa svenska ryttare. Han ligger på plats 45 med totalt 14 poäng. Bästa svensk är Henrik von Eckermann på plats 8 med 39 poäng.

Aktuell ställning i världscupen

Arrangörens hemsida

Ladda upp med att se arrangörens video för att komma i rätt Zürich-stämning:

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden