Hoppning
11 januari 2017 08:50

Jessica Mendozas häst död i sviterna av operation

Brittiska landslagsryttare Jessica Mendoza har förlorat en av sina hästar i kolik, som följde efter en ögonoperation. ”Jag kunde inte ha fått bättre år med honom” skriver Jessica och hälsar ”dröm sött lilleman” till sin häst.

Jessica Mendozas häst död i sviterna av operation
Jessica Mendoza har förlorat en av sina hästar. BILDBYRÅN

Ramiro De Belle Vue (val, f 2001, e Mozart des Hayettes- Capricieux des Six Cencses) var en av brittiska landslagsryttaren och resande OS-reserven Jessica Mendozas flitigaste tävlingspartners och gick ofta speedklasser upp till 1,50.

Efter en olycka opererades Ramiro De Belle Vue enligt Horse and Hound i ögat och fick strax efter kolik. Han klarade inte den operationen.
”Jag kunde inte ha fått bättre år med honom. Han tog mig från min första Global Champions Tour-seger till att vinna mitt första derby och bil. Den mest cheecky och glada karaktären som har en speciell plats i hela mitt teams hjärta” skriver Jessica på sin Facebook och avslutar med ”Tack för allt och dröm sött lilleman”.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 99 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden