Hoppning
15 januari 2017 19:00

Klipp: All In och Peder igång igen

Det är måhända inte det längsta och mest avancerade klippet, men nog gläds bra många fans över att se det. H&M All In travar framåt igen mot nya äventyr med Peder Fredricson.

Klipp: All In och Peder igång igen
Silvergrabbarna är på väg tillbaka.

Peder Fredricsons  silverhäst från OS, H&M All In, är igång igen efter sin konvalescens och i dag la Peder ut ett klipp som visar ekipaget tillsammans.
Det var i oktober som All In genomgick en lyckad opereration för mjält-njurbandsupphängning och ska enligt veterinären på så vis bli av med ett ofta irriterande magknip. Veterinär Palle Brink förklarade att hästen kunde vara tillbaka i träning om åttaveckors-kontrollen visade sig vara okej.
– Hästens välmående är det viktigaste och jag har ingen brådska att komma igång. Nummer ett är att All In mår bra, sa Peder då till Ridsport.  

Nu lär både han och ”Allan” vara glada över att trava på framåt igen (utan magknip) med äventyr som EM på agendan. För Peder väntar som bekant en annan typ av äventyr redan i morgon då han har chans på två priser på Idrottsgalan.

H&M All In back in work

A video posted by Peder Fredricson (@pederfredricson) on Jan 15, 2017 at 1:20am PST


Så småningom flyger de nog precis som vanligt igen…

Foto: Lottapictures

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden