Hoppning
19 januari 2017 08:50

Uppvärmningsseger för SWB-valacken Cadence

Wellington Winter Equestrian Festival går in på andra veckan i Florida. Då klämde Marina Björkmans uppfödning Cadence till med en seger i CSI2*-touren första 1,45-klass efter att ha haft ett tävlingsuppehåll i vinter.

Uppvärmningsseger för SWB-valacken Cadence
Cadence som 7-åring med Peter Eriksson och högt placerad i Breeders Trophy. Denna veckan framgångsrik med Hardin Towell på Wellingtons vinterfestival.

Valacken Cadence (SWB f -01 e Cardento-Irco Marco, uppf Marina Björkman, äg Evergate Stables LLC) har ridits mest av unga Jennifer Gates. Här i klassen var det beridaren Hardin Towell som red Cadence till seger i speed-klassen.

Cadence ska tävla i serien för U25 Grand Prix tillsammans med Jennifer Gates senare i helgen. 
– Jennifer har inte tävlat på ett tag då hon har studerat utomlands. Det har gett Cadence lite ledigt så jag har satt igång honom igen nu för henne, kommenterade Hardin till JW Media.
– Det var en riktigt bra första start och uppvärmning till helgen. U25 går också mot klockan så jag ville testa av honom lite så att han är redo för Jennifer. Det gick riktigt bra för han är så mjuk. Han har stor galopp och vänder så bra att det kändes som jag fick en bra, effektiv runda utan att rida alltför fort.

I samma klass placerade sig stoet Cassandra (42) (SWB f -08 e Caressini L-Cardento, uppf Horsemark AB) riden av Lauren Hough på en 12:e plats. Hon utbildades och tävlades av Malin Sääf innan export.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 99 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden