Hoppning
11 mars 2017 09:21

Malin och Cue Channa placerade i Holland

Malin Baryard-Johnsson och Cue Channa visar att de är i fin form. Sent på fredagen blev en 1,55-placering i Holland för ekipaget.

Malin och Cue Channa placerade i Holland
Malin Baryard-Johnsson och H&M Cue Channa tog en 1,55-placering i Holland.

Malin Baryard-Johnsson plockar placeringar vid de femstjäniga tävlingarna i ’s-Hertogenbosch, Holland. Vid 1,40-hoppningen tidigare på fredagen tog Malin Baryard-Johnsson en tredjeplats med H&M Second Chance (SWB, sto f-08 e Carland-White Clover, uppf Eva Söderström & Margareta E.-Bech) men utgick med Cue Channa (SWB, sto f-06 e Cardento-Robin Z, uppf Susanne Persson).

Vid kvällens hoppning på 1,55 blev dubbla nollor och en sjundeplats för Malin och Cue Channa. Klassen hade 44 startande där 18 red felfritt i grundomgången och tog sig till omhoppning – däribland även Douglas Lindwlöw och Zacramento. I omhoppningen var det sju ekipage som upprepade bedriften med felfri runda. Malins tid på 45,28 låg en bra bit från de 36,17 som segrande Marc Houtzager, Holland, red på Sterrehof’s Calimero.

Douglas och Zacramento drog på sig åtta fel och hamnade på en sjuttonde plats. 

Resultat 1,55

Foto: Mikael Persson, mip.nu

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden