Hoppning
9 mars 2017 22:17

Seger för Peder i dunder-comeback

En gång vinnare, alltid vinnare – oavsett lunginflammation och sjukfrånvaro. Peder Fredricson är tillbaka med besked och vann sin internationella comeback med H&M Flip's Little Sparrow.

Snygg comeback!

Det får vi se i helgen.”
Så svarade Peder när Ridsport frågade i en intervju  i förrgår om han är fit for fight efter sin långdagna lunginflammation.
Nu har vi svaret. Efter flera veckors ofrivillig vila och missade tävlingar, bland andra världscupen i Scandinavium, är Jerringprisvinnaren definitivt tillbaka.

Tillsammans med H&M Flip’s Little Sparrow (SWB f -06 e Cardento-Robin Z, uppf Kristina Larsson, äg Astrid Ohlin och Grevlundagården) vann han den trestjärniga 1,45-klassen i danska Herning med över två sekunders marginal. Klassen hade drygt 50 startande och Peder kan fara hem efter helgens tävlingar med en sprillans ny fyrhjuling, värd sisådär 80 000 kronor, i bagaget.

Peder laddade dessutom för segern i en 1,40 med Christian K och var precis lika felfri där. Placering 12 av 82 blev resultatet för det nya ekipaget.