Hoppning
3 mars 2017 16:25

Stutteri Ask och Rolf-Göran Bengtsson avslutar samarbetet

Samarbetet mellan Stutteri Ask och Rolf-Göran Bengtsson är avslutat. Rolf-Göran mister OS-hästen Unita Ask som flyttar hem till Stutteri Ask i Danmark.

Stutteri Ask och Rolf-Göran Bengtsson avslutar samarbetet
Slut på samarbetet mellan Stutteri Ask och Rolf-Göran Bengtsson. OS-hästen Unita Ask flyttar hem till Stutteri Ask.

Stutteri Ask har varit huvudsponsor till Rolf-Göran Bengtsson vid Stall Bengtsson & Kristoffersen (Breitenburg, Tyskland) sedan april 2013. Nu väljer man av avsluta samarbetet. I ett pressmeddelande förklarar parterna att de har olika planer för framtiden vilket försvårar för ett fortsatt samarbete.

Det här innebär att Unita Ask och Boston Ask flyttar tillbaka till Stutteri Ask. Casall Ask och Clarimo Ask ägs av Holsteinerförbundet och stannar kvar hos Rolf-Göran.

Søren Møller Rohde, chefsryttare vid Stutteri Ask A/S berättar att det varit en fantastisk tid med fenomenala resultat för Rolf-Göran och hästarna. ”Sponsringen av Rolf-Göran Bengtsson har gjort Stutteri Ask känt över hela välden”, säger Søren Møller Rohde, och nämner Casall Ask seger i LGCT och Unita Asks deltagande vid OS som två helt fantastiska upplevelser. ”Vi önskar Rolf och alla på Stall Bengtsson & Kristoffersen all lycka för framtiden”, forsätter Søren Møller Rohde.

Även vid Stall Bengtsson & Kristoffersen är man glada och tacksamma över det fyra år långa samarbetet. ”Vi hade ett väldigt bra samarbete som gjorde det möjligt för Rolf att tävla på högsta nivå och uppnå fantastiska resultat de senaste åren” säger Bo Kristoffersen, som önskar Stutteri Ask alla lycka i framtiden.

Nu letar Stall Bengtsson & Kristoffersen efter ny sponsor till Rolf-Göran Bengtsson.

Pressmeddelandet i sin helhet kan du läsa här.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 99 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden