Hoppning
17 april 2017 17:30

Ännu fler placeringar i Lanaken

Påskhelgen har verkligen bjudit på många svenska tävlingsframgångar runt om i Europa. I dag är det sista tävlingsdagen i belgiska Lanaken och de svenska placeringarna har fortsatt att ramla in.

Ännu fler placeringar i Lanaken
Angelie von Essen och Evelina Tovek tog varsin topplacering i dag (här på andra hästar).

De trestjärniga hopptävlingarna i Lanaken, Belgien, gick in på sin sista dag under måndagen. Rolf-Göran Bengtsson vann en 1,45-hoppning med Casall-sonen Oak Grove’s Carlyle vilket vi skrivit om här.

Dagens näst sista klass, en 1,50 med grundomgång och omhoppning, fick tre svenska placeringar. På tredje plats Angelie Von Essen/Bydalens Qamaieu de Montsec, sjua Rolf-Göran Bengtsson/Spring Dark och på trettonde plats Josephine Karlsson/Nolita de Loubet.

I 1,45-hoppningen för U25-ryttre blev det placeringar för alla startande svenska ryttare. Fyra kom Evelina Tovek/Beezie, på tionde plats Clara Lindgren/Naomi, på elfte plats Josephine Karlsson/Gant och på tolfte plats Ottilia Lundgren/Ti Quenta B.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 99 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden