Angelie von Essen och Evelina Tovek tog varsin topplacering i dag (här på andra hästar).
Angelie von Essen och Evelina Tovek tog varsin topplacering i dag (här på andra hästar).
Foto: Lottapictures

Ännu fler placeringar i Lanaken

Hoppning  Påskhelgen har verkligen bjudit på många svenska tävlingsframgångar runt om i Europa. I dag är det sista tävlingsdagen i belgiska Lanaken och de svenska placeringarna har fortsatt att ramla in.

De trestjärniga hopptävlingarna i Lanaken, Belgien, gick in på sin sista dag under måndagen. Rolf-Göran Bengtsson vann en 1,45-hoppning med Casall-sonen Oak Grove's Carlyle vilket vi skrivit om här.

Dagens näst sista klass, en 1,50 med grundomgång och omhoppning, fick tre svenska placeringar. På tredje plats Angelie Von Essen/Bydalens Qamaieu de Montsec, sjua Rolf-Göran Bengtsson/Spring Dark och på trettonde plats Josephine Karlsson/Nolita de Loubet.

I 1,45-hoppningen för U25-ryttre blev det placeringar för alla startande svenska ryttare. Fyra kom Evelina Tovek/Beezie, på tionde plats Clara Lindgren/Naomi, på elfte plats Josephine Karlsson/Gant och på tolfte plats Ottilia Lundgren/Ti Quenta B.

Resultat

Läs mer:

Andra segern på raken för RGB och Oak Grove's Carlyle

Fler svenska toppresultat

1,50-seger för Angelie von Essen