Hoppning
28 april 2017 07:35

Cian O’Connor skadad på tävling

OS-medaljören Cian O’Connor skadade sig på en tävling i Tyskland. Nu missar han bland annat Nations Cup-tävlingar och Global Champions Tour.

Cian O’Connor skadad på tävling
Cian O´Connor missar flera tävlingar. Foto: Roland Thunholm

Irländska landslagets Cian O’Connor, just nu rankad 34:a i världen och bronsmedaljör på OS 2012, har skadat sig. Det är ljumsken som har drabbats och skadan inträffade på hans senaste tävling i tyska Eschweiler, skriver World of Showjumping.

Det betyder att Cian O’Connor under våren missar bland annat Nations Cup i La Baule och Rom, där han skulle ha hoppat med det irländska laget. Likaså skulle O’Connor ha hoppat Global Champions Tour och i laget i Global Champions Leauge i Madrid, men missar även den tävlingen.
– Nu ska jag fokusera på att få min skada läkt först och främst, och även coacha mina elever. Det är långt ifrån ultimat, men det hade kunnat vara värre, skiver ryttaren på sin Facebook.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 99 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden