Hoppning
7 april 2017 14:12

Laget klart till Nations Cup-premiären

I slutet av månaden går premiären av Nations Cup. Kapten Henrik Ankarcrona har tagit ut laget som får uppdraget att säkra Sveriges första dos poäng i jakten på en plats i världsfinalen.

Laget klart till Nations Cup-premiären
Helena Persson är en av de uttagna till premiären.

Henrik Ankarcronas lag till Nations Cup-premiären i Belgien är Peder Fredricson, Angelie von Essen, Helena Persson, Jonna Ekberg och Petronella Andersson.
– Det är en spännande laguppställning med väldigt mycket erfarenhet bland ryttarna, säger Henrik Ankarcrona på SvRF:s sida.
– Det är tidigt på säsongen men målet är att ta oss till final. Vi har sex deltävlingar att göra och det gäller att vi är med redan från början och tar poäng. Dessutom är nationshoppningarna en jätteviktig del i uppladdningen mot EM.

Sverige är ett av åtta lag i den högsta divisonen, FEI Nations Cup Jumping European Division 1. Laget rider om poäng på sex av åtta deltävlingar och de främsta hoppar världsfinalen i Barcelona i höst.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden