Hoppning
27 april 2017 17:43

Sverige startar först i Nations Cup

I morgon är det premiär för EM-uppladdningen Nations Cup och Sverige har en laddad kvartett på startlinjen. Det blir upp till svenskarna att visa hur det ska se ut – de är nämligen först ut med startnummer 1.

Sverige startar först i Nations Cup
Helena Persson och Bonzai H hoppar för Sverige.

När den högsta internationella hoppligan har säsongspremiär tar Sverige täten på startlistan som första laget ut efter att ha lottats till startnummer 1. Åtta nationer gör upp imorgon med start klockan 16 och två omgångar står på agendan.

För Sverige rider Helena Persson/Bonzai H, Angelie von Essen/Newton Abbot, Jonna Ekberg/Cassini Bay och Petronella Andersson/Ivoor van t Paradijs. Peder Fredricson/H&M Christian K är reserv.

– Det är tidigt på säsongen, men målet är att ta oss till final. Vi har sex deltävlingar att göra och det gäller att vi är med redan från början och tar poäng. Dessutom är nationshoppningarna en jätteviktig del i uppladdningen mot EM, säger kapten Henrik Ankarcrona på förbundets sida.

Lottad startordning:
1. Sverige
2. Frankrike
3. Belgien
4. Tyskland
5. Irland
6. Italien
7. Spanien
8. Schweiz

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 99 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden