Hoppning
9 april 2017 17:57

Tre svenska GP-placeringar i Italien

Fredrik Jönsson, Erika Lickhammer och Petronella Andersson har under söndagen tagit varsin Grand Prix-placering vid två olika tävlingar i Italien.

Tre svenska GP-placeringar i Italien
Erika Lickhammer, Petronella Andersson och Fredrik Jönsson har tagit en varsin GP-placering i Italien.

Vid den trestjärniga GP-hoppningen i italienska Arezzo kom Fredrik Jönsson och Cold Play (Old, val f-08 e Contendro I-Argentinus, uppf Guido Anneken) på sjunde plats. Klassen reds i två omgångar över hinder på 1,50/1,60. Fredrik och Cold Play var felfria i båda faserna och tog med det sin placering.

Även Ericka Lickhammer och Paris (SWB, sto, f-07 e Armitage-Pentagon, uppf Elly Hansson) placerade sig i klassen, med 8 fel i andra omgången blev det en fjortonde plats.

Segrade gjorde Gianni Govoni, Italien, på Larbraker.

Resultat

Vid den trestjärniga GP-hoppningen i italienska San Giovanni kom Petronella Andersson och Ivoor van t Paradijs (BWP, val f-08 e Quadrillo-Indoctro) på fjärde plats. Hindren låg på 1,50 och reds i två omgångar. Petronella var ett av sex ekipage som red dubbla nollor, och med tiden 43 sekunder tog hon sin fjärdeplacering.

Klassen vanns av Guillaume Foutrier, Frankrike, på Tchin de la Tour.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden