Hoppning
27 maj 2017 16:26

Irma Karlsson plockade priser i Tyskland

Irma Karlsson och Balahe kom trea i en 1,50-klass på det trestjärniga meetinget i tyska München-Reim på lördagen. På söndagen blev hon 13:e i Grand Prix-hoppningen över 1,60-hinder med Starling 7. ńven Erika Lickhammer har varit 1,50-placerad.

Irma Karlsson plockade priser i Tyskland
Irma Karlsson och Balahe fortsätter plocka priser. LottaGyllensten

Klassen på lördagen hade 40 startande ekipage och var ett kval till söndagens Grand Prix-hoppning. Irma Karlsson och Balahe (SWB sto f 2002 e Baloubet de Rouet-Flamingo Z, uppf Hans Stodell äg Irmelin AB) stod för en av klassens tre dubbelnollor men var långsammast i denna trio. 

Irma Karlsson och Balahe har plockat en del priser på senare tid, och vann nyligen derbyt i norska Drammen

På söndagen red Irma Karlsson Starling 7 i GP-klassen över 1,60-hinder. Efter noll+tolv fel blev det en trettondeplacering i den 50 ekipage stora klassen. 

Resultat, München-Reim

På det internationella trestjärniga meetinget i Eindhoven, Nederländerna, slutade Erika Lickhammer fyra i ett derby över 1,50-hinder tillsammans med Bonair på lördagen. Derbyt var en tuff utmaning och endast 13 av 23 startande fullföljde. Erika Lickhammer fick 4 000 euro, knappt 40 000 kronor, för sin placering. 

Resultat, Eindhoven

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 99 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden