Hoppning
24 maj 2017 16:13

Peter Lundström klar för Breeders

Förra året var det Björne Carlsson som stod för Breeders-utmaningarna. Ņrets banbyggare under Breeders Trophy blir Peter Lundström.

Peter Lundström klar för Breeders
Peter Lundström ska klara av EM innan Breeders Trophy tar vid.

Peter Lundström är ständigt aktuell som banbyggare. I november byggde han banorna under Sweden International Horse Show, i februari byggde han banorna i Scandinavium inklusive för Europafinalen i världscupen och i sommar är han assisterande banbyggare under EM.

I höst väntar ett annat uppdrag i form av Breeeders Trophy.
– Det ska bli jättekul, jag ser verkligen fram emot att bygga banorna under Breeders Trophy, säger Peter i ett pressmeddelande om sin Breederspreimär.

Unga SWB-hästar gör upp om titlarna på Flyinge under första veckan i oktober.
– Tävlingen är bara början av karriären för hästarna och det är viktigt att de unga hästarna får en positiv upplevelse trots en tuff vecka. De ska känna sig sugna inför vidare tävlingar säger Peter Lundström och fortsätter:
– Svenskfödda hästar visar verkligen framfötterna på hoppbanorna nu och även utländska ryttare väljer SWB-hästar. Jag var nyligen i Arezzo och byggde banorna och där såg jag många yngre förmågor. Den svenska hoppaveln känns stark och därför känns det extra roligt att komma till Flyinge och finalerna där.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 99 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden