Hoppning
21 maj 2017 18:01

Två placeringar för Douglas i Frankrike

Douglas Lindelöw och Zacramento har varit enda svenska ekipage i franska Bourg en Bresse denna helg. Det har blivit två placeringar på hinder över 1,50 och 1,60.

Två placeringar för Douglas i Frankrike
Douglas Lindelöw och Zacramento ingick i det svenska silverlaget på EM och försvarar de svenska färgerna i världscupen i helgen. Foto: Roland Thunholm

Ridsport har tidigare rapporterat om Douglas Lindelöws placering i fredags. Med Zacramento (SWB val f-05 e Cardento-Cortus, uppf Björn Mattsson) blev det efter två felfria rundor en tredjeplats i fyrstjärnig 1,50 bland drygt 70 startande ekipage (läs mer här).

Under söndagen tog ekipaget ytterligare en placering. I den fyrstjärniga Grand Prix-klassen över 1,60-hinder knep Douglas och Zacramento klassens sista placering. Fyra fel i grundomgången gav en trettonde plats bland 46 startande ekipage. Klassen vanns av hemmaryttaren Mathieu Billot på Shiva D’Amaury.

Resultat Bourg en Bresse

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 99 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden