Hoppning
25 juni 2017 20:22

GP-seger till Peder Fredricson och All In

(uppdaterad med video) Vilket härligt avslut på meetinget i Rotterdam. Peder Fredricson och H&M All In avslutar svensksuccén med en fenomenal Grand Prix-seger - se klipp från ritten här!

GP-seger till Peder Fredricson och All In
Peder Fredricson och H&M All In tog en suverän seger i den avslutande klassen i Rotterdam.

Segrarna och placeringarna i Rotterdam fortsatte in i det sista för de svenska ryttarna. I meetingets allra sista hoppklass, en Grand Prix med hinder på 1,60, blev det blågult i topp. Peder Fredricson och en H&M All In (SBS val f-06 e Kashmir van Schuttershof-Andiamo Z, uppf Stuteri Arch) i toppform tog hem segern med en halv sekund före tvåan Cian O’Connor/Good Luck, Irland.

Klassen hade 50 startande och reds i en grundomgång med omhoppning på tid. Åtta ekipage red felfritt i grundomgången. I omhoppningen nollade sju ryttare, men ingen rådde på Peder och Allan. Segern gav drygt 480 000 kronor i prispengar.

Malin Baryard-Johnsson och H&M Cue Channa drog på sig en rivning i grundomgången men var snabbast av alla fyrafelare. Det räckte till en nionde plats i klassen vilket gav drygt 58 000 kronor i prispengar.

Resultat 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden