Hoppning
25 juli 2017 19:00

Nations Cup i Hickstead – utan Sverige

Näst sista omgången av Nations Cup rids i Hickstead på fredag men inga svenskar finns med i startlistan. Sverige deltog i de sex första omgångarna och kan nu bara bevaka de två kommande tävlingarna och hoppas resultatet räcker till final.

Nations Cup i Hickstead – utan Sverige
Tyskland vann Nations Cup i Hickstead i fjol (arkivbild).

Sjunde och näst sista omgången av Nations Cup Europaliga division 1 rids fredag 28 juli i Hickstead, Storbritannien. Sverige gjorde sin sjätte och sista omgång i Falsterbo och finns inte med i startlistan.

Sverige ligger efter de sex första omgångarna på en tredje plats av sju lag med totalt 307,5 poäng. De sju högst placerade lagen i ligan efter åtta omgångar tar sig till finalen i Barcelona den 28 september.

Sverige är det enda lag som inte ska rida fler omgångar och därmed inte kan samla på sig fler poäng. I Hickstead rider alla lag utom Sverige och Italien för poäng. I Nations Cups sista omgång i Dublin 11 augusti rider alla lag utom Sverige och Tyskland för poäng.

Aktuell ställning efter sex omgångar 

Start- och resultatlistor Hickstead 
Livesändning (betalkanal) 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden