Hoppning
2 juli 2017 09:27

Peder plockade första GCT-poängen

Det var tufft i Paris och bara tre ekipage kom runt felfritt. Peder Fredricson och H&M All In fixade sina första Global Champions Tour-poäng för i år när de placerade sig i tävlingens Grand Prix.

Peder plockade första GCT-poängen
Peder och All In placerade sig.

I går kväll hoppades Global Champions Tours Grand Prix 1,60 i Paris och då passade Peder Fredricson och H&M All på att samla poäng. De la beslag på den sista placeringen, nummer tolv, med sina åtta fel i grundomgången som bara tre ryttare klarade felfritt. Det var säsongens första GCT-GP för Peder och placeringen innebar att han fick sina 25 första GCT-poäng.

Även Henrik von Eckermann/Chacanno och Evelina Tovek/Castello 194 fick åtta fel, men utan placering. Vann i Paris gjorde passande nog franska Julien Epaillard med Usual Suspect D’auge (hingst, f 2008, e Jarnac –Papillon Rouge).

I kvalklassen till GP:n blev Henrik och Chacanno femma med en felfri runda. Även Evelina och Castello var placerade som nia med ett tidsfel.

I Global Champions Leauge kom Eckermanns och Toveks team Mexico Amigos fyra i Cannes. Red i laget den här gången gjorde Evelina Tovek/Castello (5+1 fel) och Christian Ahlmann/Caribis Z (4+4 fel).

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 99 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden