Hoppning
18 september 2017 19:00

Dessa rider unghäst-VM

Denna vecka går unghäst-VM i hoppning i Belgien. 44 nationer representeras under tävlingarna av en lång rad hästar och ryttare. Här hittar du listan med alla deltagare från samtliga nationer.

Dessa rider unghäst-VM
Niklas Arvidsson och Certina M är ett av ekipagen vid unghäst-VM (arkivbild).

Den 21-24 september går unghäst-VM vid Zangersheide i Lanaken, Belgien. 457 ryttare och 744 hästar från 44 nationer ska göra upp om de prestigefyllda titlarna för 5-, 6-, och 7-åriga hopphästarna.

En lång rad svenska ryttare kommer vara på plats i Lanaken. Niklas Arvidsson, Rolf-Göran Bengtsson, Jonna Ekberg, Stephanie Holmén och Karin Martinsen är några av de 28 svenska ryttarna i deltagarlistan.

Andra välkända namn som kommer med sina bästa unghästar är Gregory Wathelet och Jerome Guery från Belgien, holländaren Jur Vrieling, irländaren Greg Broderick, schweizaren Romain Duguet och Rodrigo Pessoa, Brasilien.

Hela deltagarlistan hittar du här 
Information om de svenska hästarna 

Arrangörens hemsida 
Start- och resultatlistor 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden