Hoppning
17 september 2017 20:53

Douglas och Zacramento GP-femmor

Douglas Lindelöw och Zacramento tog en Grand Prix-placering i dag. I belgiska Bonheiden red ekipaget hem en femte plats i söndagens 1,50.

Douglas och Zacramento GP-femmor
Douglas Lindelöw och Zacramento blev GP-femmor i Bonheiden (arkivbild).

Vid det trestjärniga meetinget i belgiska Bonheiden denna helg är Douglas Lindelöw den svensk som haft störst framgångar. Med Citti 3 har han haft några placeringar i lägre klasser. Med Zacramento (SWB val f-05 e Cardento-Cortus) har det gått felfritt över alla hinder – dock utan placeringar fram till söndagens Grand Prix över 1,50-hinder.

I den 58 ekipage stora klassen som reds med en grundomgång och omhoppning var Douglas ett av femton ekipage som red felfritt i grunden. I omhoppningen var det tio ryttare som lyckades nolla ytterligare en runda. Bland dessa var Douglas och Zacramento som med tiden 41,8 sekunder säkrade en femte plats i klassen med prispengar på cirka 18 000 kronor.

Segrade i klassen gjorde Caio Carvalho Fiho, Brasilien, på Jet Set DB.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden