Körning
3 juli 2017 10:00

Svenskt på tredjeplats i Chablis

Trea med ponny Why me och tolva med kallblodet Lucas. Sveriges Karin Söderqvist har haft en fin helg vid de internationella körtävlingarna i Chablis i Frankrike.

Svenskt på tredjeplats i Chablis
Landslagskusken Karin Söderqvist och ponnyn Why me tog en bronsplats i ett tufft internationellt startfält i franska Chablis i helgen.

Karin Söderqvist startade med att bli femma respektive sexa i dressyren. Lucas blev sedan femtonde häst i mål i maraton medan ponnyn var femma även här. Fantastiskt fina reultat i stora och tuffa startfält.

I den avslutande konkörningen hade Karin och Lucas bara tre straff och därmed blev slutresultatet för hans del en tolfteplats.
Why me, som var fyra innan konkörningen, fick visserligen 6.75 straff där men det räckte ändå till att klättra upp på en bronsplats. Härligt resultat för Karin och svensk sportkörning.

Totalt startade i Chablis 27 enbetsekipage häst och 20 enbetsekipage ponny.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 99 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden