Henrik och Angelica svenskt lag i udda nationshoppning

Hoppning  Henrik von Eckermann och Angelica Augustsson är det svenska laget i fredagens annorlunda nationshoppning i Rio de Janeiro.

Klassen, med nio internationella och två brasilianska lag, går över två rundor på 1,55-höjder. Startordningen i den första rundan är lottad. I den andra rundan startar lagen i omvänd ordning efter resultatet i den första.

Det är två ekipage per nation och ryttarna i respektive lag rider direkt efter varandra, vilket innebär att Sverige, som tredje startande i den första rundan, är klart innan efterföljande lag varit inne på banan. Henrik rider Gut Neuenhof´s Bacarole och Angelica sitter på Quick Diamond.

Startlista och on line-resultat  (klassen startar 02:00 svensk tid)

© Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Kopiering och publicering - även för privat bruk - utan tillstånd är förbjuden.

1 0
blog comments powered by Disqus