Nytt rekord igen

Hoppning  Intresset för höstens hoppserie Volkswagen Grand Prix växer. Till den kommande helgens tävlingar hos Billdals Ridklubb blir det rekorddeltagande i GP-kvalet.

Den första tävlingen i Gävle den 28-30 september hade 58 startande i 1,45-kvalet till Grand Prix. Förra helgen kom 74 kvalekipage till Strömsholm. Till den tredje - och sista  - chansen att nå final i Flyinge finns 87 startanmälda till 1,45-klassen i Billdal. Det blir tufft om de 22 platserna till söndagens VW Grand Prix.

Fem ryttare från de två avgjorda GP-hoppningarna är klara för finalen i Flyinge den 13-14 november. De tre bästa vid Grand Prix i Billdal går också till final. Utöver de direktkvalade får även de sammanlagt åtta bäst rankade från de tre tävlingarna plats i Flyinge. Till finalen har även Sveriges fem bästa på världsrankningen inbjudits varav världsettan Rolf-Göran Bengtsson lovat komma.

Läs mer
Startlistor Billdal
Aktuell ställning i VW Grand Prix

© Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Kopiering och publicering - även för privat bruk - utan tillstånd är förbjuden.

1 0
blog comments powered by Disqus