Två vinster för Alexander

Hoppning  Alexander Zetterman toppade två av fredagens fyra klasser när helgens elithoppningar inleddes hos Billdals Ridklubb.

1,40-klassen, som var dagens högsta prövning, gick över två faser, där alla som fullföljde den första fasen fick fortsätta till den andra och resultatet i båda faserna räknades samman. Med större delen av landets elitryttare på plats blev det dubbelt felfritt för samtliga placerade och även för ryttare utanför prislistan.

Snabbast av alla var Alexander Zetterman som med Camelia (sto f -01 e Irco Mena-Calimero, uppf A Ahlgren) var en dryg sekund före pappa Royne med Echo de Laubry.

Alexander vann även den ena avdelningen på 1,35-höjder, som också hade fler felfria än vad som fanns plats i prislistan. Där hade han den 10-åriga Baloubet du Rouet-dottern Canora en dryg sekund bättre än Emma Emanuelsson/Le Jardin. Här debuterade Peder Fredricson med den nya hästen Damgaardens Extens som en av flera med 0+1 fel.

Den andra avdelningen på 1,35-höjder vanns av Niklas Arvidsson med den tyska Miss Jacson (sto f -00 e Aloube Z-Lombard).

Fullständiga resultat

© Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Kopiering och publicering - även för privat bruk - utan tillstånd är förbjuden.

0 0
blog comments powered by Disqus