Hoppning
26 oktober 2012 18:47

Två vinster för Alexander

Alexander Zetterman toppade två av fredagens fyra klasser när helgens elithoppningar inleddes hos Billdals Ridklubb.

1,40-klassen, som var dagens högsta prövning, gick över två faser, där alla som fullföljde den första fasen fick fortsätta till den andra och resultatet i båda faserna räknades samman. Med större delen av landets elitryttare på plats blev det dubbelt felfritt för samtliga placerade och även för ryttare utanför prislistan.

Snabbast av alla var Alexander Zetterman som med Camelia (sto f -01 e Irco Mena-Calimero, uppf A Ahlgren) var en dryg sekund före pappa Royne med Echo de Laubry.

Alexander vann även den ena avdelningen på 1,35-höjder, som också hade fler felfria än vad som fanns plats i prislistan. Där hade han den 10-åriga Baloubet du Rouet-dottern Canora en dryg sekund bättre än Emma Emanuelsson/Le Jardin. Här debuterade Peder Fredricson med den nya hästen Damgaardens Extens som en av flera med 0+1 fel.

Den andra avdelningen på 1,35-höjder vanns av Niklas Arvidsson med den tyska Miss Jacson (sto f -00 e Aloube Z-Lombard).

Fullständiga resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden