Välkommen seger för Zoer

Hoppning  Den holländske hoppryttaren Albert Zoer fick en säkert både efterlängtad framgång och mycket välkommen seger när han vann den avslutande GP-klassen i veckans brittiska Horse of the Year Show i Birmingham.

Albert Zoer har inte haft särskilt stora framgångar efter att Oki Doki såldes för några år sidan - och inte så långt efteråt måste avlivas akut. I söndags var det äntligen dags för en större seger igen, när holländaren vann Leading Showjumper of the Year Grand Prix över två 1,60-rundor.

Sex ryttare höll nollan på det första varvet. Bland de fem som var felfria även på det andra var Albert Zoer och Sam (val f -99 e Calvados-Ahorn) - Grosse Preis-segrare i Aachen 2008 – halvsekunden före hemmaryttaren Scott Brash med Bon Ami. Vinsten belönades med 13 200 pund (cirka 150 000 kr).

Resultat

© Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Kopiering och publicering - även för privat bruk - utan tillstånd är förbjuden.

1 0
blog comments powered by Disqus