Hoppning
18 december 2012 18:16

Sylve fortsätter inte

Sylve Söderstrand fortsätter inte som förbundskapten för svensk hoppning. Han har däremot erbjudit förbundet att hjälpa landslaget med planering och genomförande av tävlandet fram till dess att en ny förbundskapten rekryterats.

– Jag har haft ett kontrakt på två år och det går ut nu. Det har varit kul att jobba med ryttarna, det har väl varit en del ”hard moments” också, men många härliga och spännande minnen som jag kommer att ta med mig, säger Sylve Söderstrand i ett pressmeddelande från SvRF.

Ridsportförbundet arbetar med att utveckla en ny hopporganisation. Den nya organisationen ska utvecklas i samförstånd med ledare och aktiva och syftar till att ge en röd tråd i all verksamhet för såväl spets- som breddgrupp. Ambitionen är att ta vara på det fina utgångsläge som nuvarande hoppledning har skapat och ta avstamp mot en spännande framtid och kommande mästerskap.

– Det är väldigt tråkigt att Sylve slutar. Vi har varit ett bra team och haft ett utvecklande samarbete. Men jag hoppas att vi kan hitta nya vägar att gå, säger Rolf-Göran Bengtsson.

Läs mer

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden