Hoppning
12 juli 2012 11:11

Italiensk seger i uppvärmningen

Idag startar de internationella hoppklasserna i Falsterbo, och det fanns många stjärnor som kände på gräsbanan i torsdagförmiddagens 1,45. Klassen toppades av italienaren Luca Maria Moneta.

74 ekipage kom till start i klassen, och flera av de svenska OS-ryttarna sadlade ut sina bästa hästar för att känna på banan utan någon större press. Därmed blev det också en del tidsfel för Malin Baryard Johnsson/H&M Tornesch 1042 och Henrik von Eckermann/Coupe de Coeur, medan Jens Fredricson var dubbelt felfri med Lunatic.

Många svenskar tog sig in på placering, men bästa svensk var Peder Fredricson som tvåa med Holliday KLG. Åt italienaren Moneta fanns inget att göra – han satte ordentlig fart på sin Jesus De La Commune (val f-97 e Diamant de Semilly) och vann med nästan en och en halv sekund.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden