Ohlala - vilken tjej

Hoppning  (Uppdaterad lördag) En och annan placering har det hittills blivit för de svenska ryttarna i Aachen men ingen har nått lika högt som Ohlala.

Ohlala går i unghästrundan och inledde med andra plats i torsdags under den amerikanska ryttaren Lauren Hough. I dag blev det ännu bättre när paret vann fredagens 1,40-klass. Ohlala (sto f -04 e Orlando-Cardento, uppf L Nilsson) vann tidigare unghästrundan i Hamburg i maj med samma ryttare och tävlades av Sofia Falkman-Nilsson innan amerikanskan köpte hästen.

I torsdagsklassen var det även svenskt på fjärde plats genom Malou (sto f -04 e Maloubet de Pleville-Carthago) uppfödd och tidigare tävlad av Svante Johansson men nu under Mertedith Michaels-Beerbaum.

Resultat

Uppdatering
Jodå. Ohlala och Lauren Hough vann även lördagens final som gick på 1,45-1,50-höjder. Fem par klarade en dubbelnolla och Hough vann med en sekund. Henrik von Eckermann var sjua med 7-åringen Toulouse.

Resultat finalen

© Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Kopiering och publicering - även för privat bruk - utan tillstånd är förbjuden.

14 0
blog comments powered by Disqus