Anna tog kommandot

Hoppning  Anna Persson, från Sydslättes RF, tog ledningen i SM för young rider genom att toppa den inledande SM-klassen på 1,40-höjder hos arrangerande Henriksdals Ryttarförening.

Precis som juniorer och seniorer började ryttarna i åldersgruppen mittemellan vägen mot medaljer på torsdagen. Bäst lyckades Anna Persson med Cash Man (val f -01 e Castor-Caracas, uppf M Ljung-Westerberg) i en klass där rivning medför straffsekunder. Därmed fortsätter Anna mästerskapet på noll fel inför fredagens 1,45-klass.

Antonia Andersson var snabbare mellan start och mål men fick tidstillägg på grund av en rivning för Ouganda La Silla. Det blev ändå andra plats i klassen och Antonia går vidare med 0,38 fel efter att skillnaden i tid mot klassvinnaren omvandlats till fel (79,97-79,21 x 0,5).

Resultat

© Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Kopiering och publicering - även för privat bruk - utan tillstånd är förbjuden.

1 0
blog comments powered by Disqus