Hoppning
24 augusti 2012 18:30

Även andra kvalet klart

I årets Champion of the Youngsters för 4-, 5-, 6- och 7-åriga hästar på Grevagården avgjordes det andra kvalet på fredagen.

Även andra kvalet klart
Abrina, med Malin Carlbäck i sadeln, segrare i andra sjuårskvalet. HAIDE.SE

I 4-åringarnas andra försök på enmetershöjder hade fler hästar än i går vant sig vid miljön och kände sig kanske mer hemma. I vilket fall som helst är fredagens 67 felfria nästan dubbelt så många som i går.

Det blev inte samma effekt i 5-årsklassen men tio färre nollor än gårdagens 57 kan kanske bero på att bommarna nu låg på 1,15-höjder mot gårdagens 1,10-hinder.

6- och 7-åringarna går mot klockan och av 97 startande 6-åringar klarade 36 dagens 1,25-bana felfritt med Linda Löhren på Stakkato Gold-sonen Legato överst i prislistan.

Fredagens 7-årsklass toppades av Abrina, riden av Malin Carlbäck, som följdes av ytterligare nio felfria bland 47 startande  på 1,35-höjder.

Resultat
Läs mer

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden