Hoppning
15 augusti 2012 17:58

Bra start på ungdoms-EM

(Uppdaterad) Ņrets EM-upplaga för juniorer och young rider går i hästsportparken Magna Rancino i Ebreichsdorf, Ŗsterrike. Idag rider ryttarna första individuella kvalet och Karl-Philip Ingvarsson har gett sig själv fina förutsättningar inför nästa omgång.

Juniorerna red över 1,35-hinder i sitt första kval där Karl-Philip och Come Soon slutade på tredje plats bland 110 startande ryttare. Ytterligare en svensk placering blev det på 17:e plats i form av Alexandra Emanuelsson och Heechhiems Ottawa.

Resultat

Uppdatering
I klassen för young rider kom 74 ekipage till start över en bana tio centimeter högre än juniorernas. Tre svenskar fanns bland de nitton placerade. Bäst gick det för elfteplacerade Petronella Andersson och Nosco de Blondel. Petronella fick sällskap på prisutdelningen av tolfteplacerade Stephanie Holmén/Himer’s Iceface samt Wilma Hellström/Caponera som slutade på 18:e plats.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden