Hoppning
13 augusti 2012 18:40

Mic Mac vilar fortfarande

Mic Mac du Tillard, som skadades och inte blev aktuell för OS, är fortfarande konvalescent. Hon är därför heller inte med Angelica Augustsson till helgens superligaavslutning i Dublin.

– Hon vilar och jag tror att det dröjer ytterligare två månader innan hon är tillbaka på tävlingsbanan, berättar Angelica vid ett uppehåll inför färjeöverfarten till Irland.

Däremot har Angelica tillbaka Quick Diamond, som gjorde många bra resultat innan den såldes och fortsatte lika bra med den tyska ukrainaren Björn Nagel.

– Onischenko som köpte hästen har bestämt sig för att sälja några hästar och därför har vi tillbaka den i stallet. Den är till salu och är en jättebra häst som jag hoppas kunna tävla ett tag framöver.  

Den ska dock inte gå nationshoppningen på fredag. Där är nämligen Angelica aktuell med den 13-årige S.I.E.C Livello, som gick superligan och var fyra på EM 2009 med  irländaren Cameron Hanley.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden