Quintero tillbaka till inomhussäsongen

Hoppning  Quintero La Silla ser ut att snart kunna hjälpa världsettan Rolf-Göran Bengtsson att rida hem fler vinster och placeringar - hingsten är tillbaka i träning efter sin senskada och beräknas göra comeback på tävlingsbanan lagom till inomhussäsongen startar.

14-årige Quintero La Silla är en av Rolf-Görans mest vinstrika hästar. På en tävling i Geneve förra året fick hingsten en senskada i ett framben, men efter en lång vila är han nu tillbaka i träning och beräknas vara i tävlingsform i oktober när inomhussäsongen startar.
- Quintero La Silla är en partner sedan länge, han kan förvåna en då och då inne på banan. Jag ser väldigt mycket fram emot att tävla honom igen, skriver Rolf-Göran på sin hemsida.

Läs mer

© Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Kopiering och publicering - även för privat bruk - utan tillstånd är förbjuden.

19 0
blog comments powered by Disqus