Silverhästen tillbaka hos Schröder

Hoppning  Holländaren Gerco Schröder, nybliven dubbel OS-silvermedaljör, har fått tillbaka sin topphäst London - men endast för att hålla hästen i gång. Hingsten är fortfarande beslagtagen efter att ägaren Eurocommerce gått i konkurs.

Holländska sajten Horses.nl bekräftar att Eurocommerce London har blivit beslagtagen efter Eurocommerce konkurs. Rabobank, en av konkursboets borgenärer, har nu ansvar för hingsten som inte kan säljas utan deras tillstånd.
Men för att hålla OS-tvåan, och hans två beslagtagna stallkamrater Eurocommerce New Orleans och Eurocommerce Callahan i form, så är de nu tillbaka hos Gerco Schröder för träning.

Läs mer

© Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Kopiering och publicering - även för privat bruk - utan tillstånd är förbjuden.

0 2
blog comments powered by Disqus