Finalklara 4-åringar

Hoppning  De två sista semifinalerna i hoppningens 4-årschampionat fick 24 nya hästar till final under Svenskt Avel och Sportchampionat i Flyinge.

I Helsingborg övernattade Cardento-sonen Canvas Plus (uppf E Möyland Andersen) i delad ledning efter lördagens hoppning. Under Olof Smith var han ensam och överlägset klart bäst på söndagen, där fyra hästar delade på den sista finalbiljetten.

Från Strömsholm kan noteras att Stina Lillje vann med Rihanna K (sto e Lux Z-Everest, uppf K Larsson) och bara var en halv poäng bakom med en Irlandfödd Lux Z-avkomma. Stina tog dessutom ytterligare en häst till final.

Resultat Helsingborg
Resultat Strömsholm
Läs mer

© Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Kopiering och publicering - även för privat bruk - utan tillstånd är förbjuden.

5 5
blog comments powered by Disqus