Hoppning
19 september 2012 14:12

Guldhäst såld till USA

Vindicat W, som tillsammans med Peter Charles såg till att Storbritannien tog lagguld vid OS i London, är såld till unga hoppryttaren Jessica Springsteen.

10-årige KWPN-valacken Vindicat W flyttar nu till andra sidan Atlanten där amerikanska Jessica Springsteen, 20-årig dotter till Bruce Springsteen, får en topphäst av högsta klass.
– Vinnie är en av de bästa hästar jag någonsin ridit, så beslutet att sälja honom var inte enkelt. Men för att kunna investera i nya yngre hästar med sikte på Rio var vi tvungna att ta beslutet att ge honom en ny ryttare. Jag önskar Jessica lycka till med honom, jag är säker på att han kommer att göra henne stolt, skriver Peter Charles på Facebook.

Vindicat och Charles inledde något skakigt i Greenwich Park, men förbättrade sig för varje dag och avslutade med en felfri runda i laghoppningen och red hem guldet till britterna.

Källa: Horse and Hound

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 99 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden