Ninja måste tävlingsvila

Hoppning  Ninja La Silla har ännu inte återhämtat sig helt efter infektionen som drabbade hästen vid GCT-meetinget i Doha tidigt i våras. Därför måste tävlingsuppehållet förlängas ytterligare.

Förhoppningen fanns att Ninja hade återhämtat sig och var klar för comeback i somras. Efter endast några starter, bland annat den svenska segern i superligan i Falsterbo, var det dock klart att Ninja inte är i tävlingsform. Det visar sig tydligt mot slutet i banorna att konditionen inte är vad den borde vara. Därför behöver hästen en längre paus med förhoppningen att han ska vara tillbaka på tävlingsbanan i slutet av världscupsäsongen 2012-2013. Det skriver Stall Bengtsson & Kristoffersen på sin webb.

© Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Kopiering och publicering - även för privat bruk - utan tillstånd är förbjuden.

4 5
blog comments powered by Disqus