Tobbe Karlsson har fullt fokus över hindret i sadeln på Last April. I bakgrunden Sara Varga på Quebec.
Tobbe Karlsson har fullt fokus över hindret i sadeln på Last April. I bakgrunden Sara Varga på Quebec.
Foto: Roland Thunholm

Stjärnorna tränar för Globen

Hoppning  Tobbe Karlsson, professionell dansare till vardags, har fått känna på att det inte alltid är så lätt med taktkänslan. Men nu börjar det sitta, även i sadeln, för stjärnorna som rider i Globen.

Han ser väldigt koncentrerad ut, Tobbe Karlsson, som lärt kändisar att dansa i flera säsonger av Let's Dance. Som total nybörjare på hästryggen har han nu själv fått känna på hur svårt det kan vara med taktkänslan.
- Tobbe hade lite svårt att hitta takten, men jag tog med honom ut på en ridtur i skogen och travade och galopperade. Så nu börjar det fungera, berättar Lena Bredberg, tålmodig tränare på Stora Wäsby.

Truppen till Stjärnornas hoppning i Globen är ännu inte helt komplett, men de kändisar som tränar för fullt är - förutom Tobbe Karlsson - programledaren Sofia Wistam, som fått rutinerade skäcken Bingo som kompanjon, sångerskan Sara Varga, och de två vinnarna från 2011, Caroline af Ugglas och Mia Coldheart.

blog comments powered by Disqus