Linn Zakariasson, till vänster, red till sig en andra plats i Sires of the World.
Linn Zakariasson, till vänster, red till sig en andra plats i Sires of the World.
Foto: Jenny Abrahamsson

Svenskt på pallen i Lanaken

Hoppning  Svenska hoppryttaren Linn Zakariasson red Call Me Number One till en andraplats i den prestigefyllda hingsthoppningen Sires of the World på lördagen.

Linn Zakariasson och Call Me Number One (f 2004 e Cornet Obolensky-Landadel äg Karl Vosshage och Bernd Renzing) tävlar under tysk flagg och var ett av tre ekipage som dubbelnollade den drygt 50 ekipage stora 1,50-klassen. Segern gick till Belgiens Brecht Bille och Hunter's Scendix (f 2003 e Stakkato-Dinar äg Lvs Hunters Studfarm). Ekipaget vann med nästan tre sekunder tillgodo på Zakariasson. 

Bästa helsvenska ekipage blev Niklas Arvidsson med Lene Nissen Lembkes Click And Clash (f 2003 e Cashandcarry-Capitol I). De slutade femma efter ett nedslag i omhoppningen. Det var Helsingborgsryttarens andra placering i belgiska Lanaken, stuteri i Zangerscheide, under lördagen. 

Resultat, Sires of the World
Läs mer om lördagen i Lanaken 

© Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Kopiering och publicering - även för privat bruk - utan tillstånd är förbjuden.

4 0
blog comments powered by Disqus