Hoppning
29 september 2012 15:35

Svenskt på pallen i Lanaken

Svenska hoppryttaren Linn Zakariasson red Call Me Number One till en andraplats i den prestigefyllda hingsthoppningen Sires of the World på lördagen.

Svenskt på pallen i Lanaken
Linn Zakariasson, till vänster, red till sig en andra plats i Sires of the World.

Linn Zakariasson och Call Me Number One (f 2004 e Cornet Obolensky-Landadel äg Karl Vosshage och Bernd Renzing) tävlar under tysk flagg och var ett av tre ekipage som dubbelnollade den drygt 50 ekipage stora 1,50-klassen. Segern gick till Belgiens Brecht Bille och Hunter’s Scendix (f 2003 e Stakkato-Dinar äg Lvs Hunters Studfarm). Ekipaget vann med nästan tre sekunder tillgodo på Zakariasson. 

Bästa helsvenska ekipage blev Niklas Arvidsson med Lene Nissen Lembkes Click And Clash (f 2003 e Cashandcarry-Capitol I). De slutade femma efter ett nedslag i omhoppningen. Det var Helsingborgsryttarens andra placering i belgiska Lanaken, stuteri i Zangerscheide, under lördagen. 

Resultat, Sires of the World
Läs mer om lördagen i Lanaken 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 99 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden