von Eckermann GP-tvåa

Hoppning  Henrik von Eckermann och Allerdings slutade tvåa i tyska Donaueschingens Grand Prix-hoppning över 1,60-hinder på söndagskvällen.

Det svenska OS-ekipaget var felfritt i såväl grundomgång som omhoppning. Allerdings (val f 2000 e Arpeggio-Diamantino) var ungefär en halv sekund efter segrande holländska ekipaget Frank Schuttert/Winchester HS (val f 2003 e Numero Uno-Nimmerdor).

Totalt gjorde 44 ekipage upp i klassen som avslutade det internationella trestjärniga meetinget. Sex av dem var felfria i grundomgången och gick till omhoppning. Angelica Augustsson slutade 29:a med S.I.E.C. Livello, men var trea i en 1,45-klass tillsammans med No One So Cool tidigare på söndagen. 

Läs mer

Resultat GP-hoppning

Resultat 1,45-hoppning

© Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Kopiering och publicering - även för privat bruk - utan tillstånd är förbjuden.

9 0
blog comments powered by Disqus