Hoppning
8 juli 2013 14:28

49 felfria 5-åringar

49 av 168 startande 5-åriga hästar i Folksam Scandinavian Open klarade den första semifinalen över 1,20-hinder felfritt.

49 felfria 5-åringar
Den egna uppfödningen Chandy MW är en av Marcus Westergrens fyra felfria 5-åringar. Foto: Peter Zachrisson

Ytterligare elva hästar var felfria på hinder men drog på sig tidsfel, vilket givetvis är tufft att bära med sig till tisdagens semifinal på 1,25-höjder. 

Marcus Westergren hade också en bra måndag och fick in fyra, två efter Tornesch och två efter Camaro M,  av fem hästar på listan över felfria.

De 20 bästa hästarna med lägst antal fel efter de två semifinalhoppningarna går till final. Om två eller fler har samma antal fel som den 20:e placerade hästen, går häst(ar) med bästa resultat i den andra semifinalen till final. Eftersom det är bedömning A i båda semifinalerna måste alla som är felfria i båda semifinalerna gå till final. Fel från semifinalerna följer inte med till finalen .

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden