Hoppning
7 juli 2013 10:24

Zetterman kvalade in

Alexander Zetterman och Condello tog hem söndagens 1,50-kval till Falsterbos internationella klasser och är därmed klara för fortsättningen av hästfesten. Sebastian Numminen är den andra ryttaren som kvalade in.

Zetterman kvalade in
Alexander Zetterman och Condello är klara för de internationella klasserna i årets Falsterbo Horse Show efter helgens kval. Mikael Persson

Det var bara två ekipage som var felfria i söndagens grundomgång. I omhoppningen fick Alexander Zetterman och Condello (hingst f 2003 e Contendro-Ramiro’s Son II) ett nedslag, men det räckte ändå till seger. Johan Lundh och Miebello fick med sig tolv fel från omhoppningen och slutade tvåa. Trea blev lördagens kvalvinnare, Sebastian Numminen.

Det innebär att Alexander Zetterman, som var sjua i lördagens kval, och Sebastian Numminen har tagit sig till de internationella klasserna via helgens kval. 

Läs om lördagens kval här. 

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden