Hoppning
25 oktober 2014 10:13

Rivetti lämnar team Onischenko

Cassio Rivetti har beslutat sig för att lämna det ukrainska teamet som styrs av miljadären Alexander Onischenko. Det är dock oklart om han ska tävla för sitt tidigare hemland Brasilien i fortsättningen.

Det är  World of Showjumping som berättar om Rivettis beslut. Cassio Rivetti har ridit för team Onischenko och Ukraina sedan 2009. 
– Jag har haft en fantastisk tid med Mr Onischenko och jag tackar honom för att han har gett mig möjligheten att tävla på högsta nivån, säger ryttaren som är från Brasilien till World of Showjumping. 

Beslutet innebär också att han inte längre är ryttare på hästarna Vivant, Chataga, La Cross och Gabbiano. 34-åringen har däremot några egna hästar på väg upp i klasserna i sitt stall i Belgien. Han har inte bestämt om han ska tävla för sitt tidigare hemland Brasilien i fortsättningen. 

Cassio Rivetti är för närvarande rankad 41:a i världen och slutade åtta individuellt på VM i Frankrike nyligen. 

 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden