Hoppning
19 oktober 2014 13:47

Hopp i Odense

De svenska ryttarna i Odenses stora runda hade inte tid och fel på rätt sida för de riktigt höga placeringarna. Ett antal fina rundor blev det för många av ryttarna på plats. Se vårt svenskkinspirerade hoppbildspel från den danska metropolen.

Hopp i Odense
Rolf-Göran Bengtsson knep 4:e platsen med Unita Ask på lördagkväll i den stora Grand Prix hoppningen. Kim C Lundin kim@witnet.se

Med hoppning i två hallar och tourer på flera höjder och CSI-nivåer erbjuder Odense möjligheter för många ryttare att ta med flera hästar. De danska unshästklasserna som går under veckodagarna är avslutade och på helgen är det internationellt som gäller.

 Rolf-Göran Bengtsson är en trogen gäst liksom Nicole Persson vars chef Johannes Ehning också var på plats för meetinget. Stephanie Holmén och Wilma Hellström har ridit liksom Daniel Zetterman.

Världscupen i dressyr är helgens huvudnummer men några språng har fastnat på bild. 

Resultat från Odense

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden