Hoppning
17 oktober 2014 19:49

Ny blågul till Westergren

Marcus Westergren fortsätter på den väg han varit i stort sett hela säsongen. Vid elithoppningarna i Södertälje ordnade han en ny blågul segerrosett.

Ny blågul till Westergren
Marcus Westergren fortsätter på den numera väl upptrampade vägen att samla blågula segerrosetter. Roland Thunholm

Inget är klart förrän den feta damen sjunger är ett gammalt och ofta använt talesätt inom all sport. I Sverige finns numera även ”inget är klart förrän Marcus Westergen har ridit”. På en direkt fråga kan Marcus sannolikt inte på ögonblicket säga hur många vinster han samlat på sig i år. De är nämligen väldigt många och den senaste kom i dag.

35 ekipage gav sig ut på 1,40-banan som handlade om två faser. Inte särskilt svårt eftersom 30 klarade den första fasen felfritt. 21 nollade även i den andra fasen och bland de nio placerade var Marcus Westergren och Zorba J (sto f -05 e Camiell Flamingo Z-Rocky, uppf Annelie Jävergård) en dryg sekund bättre än Piia Pantsu/Cool In.

Fullständiga resultat/

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden