Hoppning
24 november 2014 16:56

Ny plats och nya chanser

Många av hoppningens världscupryttare hinner inte mycket mer än hem från Stuttgart förrän det är dags att åka till Madrid och nästa omgång i ligan.

Ny plats och nya chanser
Douglas Lindelöw, här med Casello i VW Grand Prix, siktar högt i Madrid. Roland Thunholm

– Fyra dagar och tre övernattningar. Det krävs en viss logistik för att köra hästar till Madrid, berättade Douglas Lindelöw i samband med elithoppningarna i Billdal för två veckor sedan.

Douglas har med sig Casello och Talina i bussen. Andraplatsen i VW Grand Prix med Casello var givetvis ett bra besked på formen inför Madridmeetinget och den självklara ambitionen är att avancera i ligan, där han efter fem avverkade omgångar är bästa svensk.

Till Madrid åker även Henrik von Eckermann. Han har hittills haft ”stolpe ut” och satsar på Cantinero i Madrid dit han även har med sig For Sale.

Startlistan imponerar inte på samma sätt som i de senaste omgångarna men det är ändå alltid svårt att nå hög placering även om endst fyra av världsrankningens tio-i-topp är på plats.

Samtliga anmälda

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 99 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden