Hoppning
29 november 2014 18:43

Placering för Douglas och Henrik

(Uppdaterad) Både Douglas Lindelöw och Henrik von Eckermann hoppade in på placering i fredagsklasser vid helgens världscupmeeting i Madrid. Det gick lika bra på lördagen.

Placering för Douglas och Henrik
Douglas Lindelöw och Casello, här vid onsdagens VWGrand Prix-final på Flyinge, var tolva i fredagens 1,55-klass. Roland Thunholm

Douglas nådde den mest meriterande placeringen som tolva i den sena 1,55-hoppningen efter fyra fel i grundomgången med Casello.

Fyra fel i grunden hade ocks argentinaren José Maria Larocca Jr med SWB-hästen GDE Matrix men lite bättre tid och därmed högre placerad. Klassen vanns av Robert Whitaker med Catwalk IV (hingst f -03 e Colman-Corleone) före nyzeeländaren, tidigare Sverigebaserad under många år, Bruce Goodin.

Henrik von Eckermann var felfri sexa med Crespo PKZ i tidshoppningen över 1,45-hinder.

Uppdatering
Det blev placering för båda svenskarna även på lördagen. Där svarade Henrik von Eckermann för det bästa, när han fick in Crespo PKZ på andra plats efter en dubbelnolla på 1,50-höjder. Douglas var lika säker men inte lika snabb och landade på fjärde plats med Talina. Två svenskar till start och två svenskar bland de fyra bästa, vilket gjorde Sverige till klassens bästa nation.

Fullständiga resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 99 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden