Hoppning
9 november 2014 14:49

Malin fyra i världscupen

Malin Baryard Johnsson var felfri i både grundomgång och omhoppning och slutade fyra i söndagens världscuphoppningar i italienska Verona. Irlands Bertram Allen vann.

Malin fyra i världscupen
Bertram Allen red ifrån alla i Verona. Stefano_Secchi

Malin Baryard Johnsson och H&M Tornesch 1042 började säkert och fortsatte sedan i samma stil. Hingsten svarade upp fint och hoppade bättre och bättre genom 1,60-banan. B-hindret i trekombinationen fick sig en liten touch men bommen låg kvar. Ekipaget var felfritt i mål.

Rolf-Göran Bengtsson gick ut som nummer 22 med Clarimo Ask. Clarimo Ask visade en positiv attityd och stor spänst. Ekipaget hade bra tryck banan igenom. Hästen var dock i några bommar, i slutet av banan var det slut på turen och det blev ett nedslag. Tiden var dock en av de snabbaste för dem med fyra fel hittills. Tio ekipage gick vidare till omhoppning.

Malin Baryard Johnsson och Tornesch visade klassen i omhoppning där hingsten var säker hela vägen runt och väl med på noterna när ryttaren vände upp snävt på flera hinder. Det blev felfritt och bästa tiden när tre ekipage hade gjort sin omhoppning. 

Ekipagen bjöd på en fartfylld omhoppning där ingen rådde på unge irländaren Bertram Allen på kvicka Molly Malone V. För Malin Baryard Johnsson blev det en fjärdeplats och 13 poäng i världscupserien. Rolf-Göran Bengtsson slutade på 20:e plats. 

Läs mer

Online-resultat

SVT Play

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden